Til alle våre deltakere!

Utsettelse av Nordmarka Skogsmaraton til lørdag 24. oktober.

Som tidligere medelt blir det arrangert halvmaraton med Nordmarka Skogsmaraton 2020. Vi beklager veldig, men på grunn av en rekke ulike årsaker har vi blitt tvunget til å utsette arrangementet i tre uker til lørdag 24. oktober. Vi har stor forståelse for at dette kan skape utfordringer for mange, da planer for høsten sikkert allerede er lagt.  

Dagene blir kortere, derfor blir første start kl. 08:30, deretter en ny pulje hver time.

For deg som deltaker har du følgende valg:

  • Er du påmeldt halvmaraton og fremdeles ønsker å delta gjør du ingenting (annet enn å legge inn seedingstid).
  • Er du påmeldt halvmaraton, og ikke ønsker å løpe den 24. oktober kan du overføre påmeldingen til neste år eller be om refusjon.
  • Er du påmeldt helmaraton eller ultra kan du fremdeles konvertere til halvmaraton, overføre påmeldingen til neste år, eller be om refusjon. Gi oss beskjed om hva du ønsker.
  • Har du vært påmeldt og gitt beskjed om at du ikke kan løpe, men likevel ønsker å delta den 24.oktober, gi oss beskjed, så ordner vi det.

Vær oppmerksom på at i stedet for refusjon kan du gi et bidrag til en ny snøkanon i snøparken for å gi bedre snøforhold for de hundrevis av barn som trener der hver uke gjennom hele vinteren. Gi beskjed om du ønsker dette.

Hvordan svare på endring:

Det blir sendt ut en mail til alle deltagere som har betalt, fra eq, i kveld eller i morgen. Her vil man kunne velge mellom alternativene beskrevet over.

  • Flytte til halv (kun for helmaraton og ultra)
  • Refusjon
  • Flytte til 2021
  • Gi startkontingenten i gave til ny Snøkanon

Lenke til forklaring hos EQ hvordan man velger endring ref. punktene over: https://eqtiming.freshdesk.com/a/solutions/articles/19000118364?lang=nb-NO

Hvis du lurer på noe, nøl ikke med å kontakte oss

Hvis noe er uklart, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Send mail til post@nordmarkaskogsmaraton.no. Vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid før vi greier å behandle alle forespørsler.

Eventuelt andre endringer

Arrangementet er med forbehold om at det ikke blir ytterligere innstramninger i Covid-19 forskriften.

Nordmarka Skogsmaraton 2021

Vi kan også ønske velkommen til neste års Nordmarka Skogsmaraton 2021 som er lagt til lørdag 19. juni. Vi håper at situasjonen da har normalisert seg og at arrangementet kan gå av stabelen som normalt.

Vennlig Hilsen,

Nordmarka Skogsmaraton/LYN SKI