Bagasje

Innlevering av bagasje

Det vil være ett stort bagasjeområde delt inn i felt per kohort. Du kommer til bagasjeinnlevering via startområdet. Du slipper ikke inn før tidligst 25. min før din start. Startnummeret gjelder som inngangsbillett. Støtteapparat eller andre har ikke adgang til start eller målområdet.  Det er viktig at du overholder plassering tilhørende din kohort. I posen med startnummer har du mottatt en gjennomsiktig søppelsekk, en strips og en bagasjelapp tilsvarende ditt startnummer. Når du har pakket din bagasje, legger du alt i sekken, fester lappen til stripsen og «låser» din sekk. Denne legges så ned i bagasjefeltet for din kohort. Bagasjen blir liggende langsetter (ikke i haug), slik at det blir lett å hente frem igjen. Inngang til din bagasjekohort stenges fra startsiden når starten har gått for din pulje. 

Det vil år ikke være egen oppbevaring for verdisaker.

Henting av bagasje

Ved målgang sluses dere via venstre side av klubbhuset, opp langs fotballbanen og til syd siden av bagasjefeltet. Det vil kun være inngang til ett felt tilsvarende din kohort. Du henter ut din bagasje og går ut via markert utgang for deretter å forlate arena. Vi ber dere bruke Olav M. Troviks vei eller om dere går gjennom Kringsjå studentby for å forlate arena. Vennligst ikke gå gjennom Snøparken, hvor starten er og opp til parkeringen.

Hvis du av ulike årsaker har kommet i mål med en annen kohort enn den du startet i skal du geleides av en funksjonær til bagasje. Funksjonæren henter ut din bagasje.

SE ARENA KART