Vi har måttet endre dato for løpet til 25. september. Alle som er påmeldt har fått mail med informasjon.

Vi endrer dato fordi vi har et sterkt ønske om å kunne tilby et løp i tilnærmet fullverdig format, med Halv, Hel og Ultra distanser. Det blir neppe mulig i juni. Vi rådfører oss stadig med myndighetene og det er vanskelig å spå. Vi har derfor valgt reservedatoen i september. Det er ønskelig med bedre forutsigbarhet både for løpere og arrangør. Vi har stor tro på at september vil gi oss muligheten til å arrangere et godt og romslig Nordmarka Skogsmaraton i nær vanlige former .

Når så er sagt la vi ikke 19. juni stå uberørt. Vi lager et litt annet type løp, enklere form, enklere løpt med 12km. Vi har kalt løpet Nordmarks12er’n. Den vil ha start ved klubbhuset til Lyn, går deretter mot Sognsvann, følger den nye lysløypa til Grinda, deretter videre til Hammeren, Ankerveien tilbake og målgang i Snøparken. Det er en flott og morsom runde, men ikke flat og ganske krevende. Vi har målt Nordmarks12er’n til 12 km 🙂

Vi ønsker velkommen til den 28 utgaven av Nordmarka Skogsmaraton – i september. Vi gleder oss. Alle våre drikkestasjoner vil være bemannet, løypa like fin som alltid og en arena med god løpsstemning. Velkommen!